Ha úgy találja, hogy fiókját illetéktelenül használták…

Ha ismeretlen tevékenységet lát fiókjában, akkor előfordulhat, hogy valaki más használja fiókját az Ön engedélye nélkül. Ha úgy gondolja, hogy feltörték a fiókját, kövesse az alábbi lépéseket, amelyek segítenek a gyanús tevékenységek észlelésében, a fiókjába való visszajutásban, valamint a fiók biztonságának növelésében.

1. lépés: Jelentkezzen be a fiókjába

Ha nem tud bejelentkezni

 1. Keresse fel a Felhasználói fiók oldalon az új jelszó igénylése részt.
 2. Ezután adja meg az e-mail címét amivel regisztrált vagy a felhasználó nevét.
 3. Pár percen belül e-mail címére meg kell érkeznie a jelszó visszaállító e-mailnek. Keresse fel az e-mailben található jelszó visszaállító linket, majd 2. lépés 4. pontjára léphet.
 4. Abban az esetben, ha nem kapja meg az e-mailt vegye fel a kapcsolatot a lehető leghamarabb velünk.

2. lépés: Változtassa meg a jelszavát

 1. A bejelentkezés után keresse fel a Saját adatok menüpontot, és itt kattintson a Szerkesztés fülre.
 2. Változtassa meg a jelszavát. Használjon erős olyan jelszót ami hosszú, lehetőleg tartalmaz számokat, kis és nagy betűket. Olyan jelszót válasszon, amit meg tud jegyezni. A böngésző felajánlhatja, hogy mentse el a jelszavát. Ne tegye ezt meg olyan eszközön, amit mások is használhatnak, különösen munkahelyi gépen ne. Ne használjon olyan jelszót, amit mások tudhatnak, vagy más weboldalakon használ.
 3. A jelszó megerősítése mezőben írja be újra a jelszavát. A két jelszónak pontosan egyeznie kell.
 4. Az oldal alján mentse a változtatásokat a Mentés gomb használatával.

3. lépés: Tegye biztonságosabbá a fiókját

 1. Nézze át a fióktevékenységeket. Ha olyan tartalmakat talál, amiket az Ön nevében küldtek be és vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segítsünk eltávolítani.
 2. Távolítsa el a kártékony szoftvereket. Ha fiókjában gyanús tevékenységet észlel, lehet, hogy el kell távolítania a kártékony szoftvereket. Fiókja biztonságának növelése érdekében telepítsen és futtasson megbízható vírusirtó szoftvert. Ezenkívül visszaállíthatja számítógépe gyári beállításait, és újratelepítheti az operációs rendszert. Fontos: Készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról!
 3. Ne írja le a jelszavát ahol mások is láthatják. Ne használjon könnyen kitalálható jelszót és ne mentse olyan böngészőben vagy eszközön amit mások is használhatnak Önön kívül.
 4. Soha ne ossza meg a fiókját másokkal. Azon kívül, hogy komoly biztonsági kockázatnak teszi ki magát, megsérti a Vállalattal kötött szerződési feltételeit és jogi lépéseket vonhat maga után.
 5. Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha segítségre van szüksége, vagy úgy vette észre, hogy a illetetlenül használják a fiókját.